1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ УЧНІВ ХУДОЖНЬОЇ ТА МУЗИЧНОЇ ШКІЛ

15 червня, в арт-галереї Арцизької бібліотеки відбувся урочистий захід з нагоди закінчення чергового навчального року в Арцизькій дитячій художній школі та Арцизькій школі мистецтв (КЗ «Арцизька дитяча музична школа).

Юні таланти були нагороджені похвальними листами та грамотами за участь у міських, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Випускники Арцизької художньої школи отримали документи про її закінчення.

На заході був присутній голова Арцизької міської ради Сергій Парпуланський, який привітав учнів Арцизької дитячої музичної та художньої шкіл та вручив грошові сертифікати обдарованим вихованцям мистецьких закладів.

Так, номінантами в категорії «Творча гордість громади» стали випускники , КЗ «Арцизька дитяча художня школа»:
– Стозуб Владислав Віталійович;
– Матрашак Кіра Михайлівна;
– Стозуб Аліса Віталіївна;
– Адам Антоніна Іванівна;
– Целікова Софія Павлівна;
– Єлькіна Анастасія Павлівна.

Номінантами в категорії «Творчий Олімп громади» обрано випускників КЗ «Арцизька дитяча музична школа»:
– Кюлафли Сергія Михайловича;
– Ганган Таїсію Романівну;
– Чербаджі Яну Віталіївну.

У номінації «Творча гордість громади» переможцем став вокальний ансамбль КЗ «Арцизька дитяча музична школа» (Міталі Ксенія Іванівна, Арабаджі Анастасія Олександрівна, Глуган Віолетта Володимирівна, Тельпіс Кіра Іванівна).

Голова громади Сергій Парпуланський подякував учням за талант та наполегливість, їхнім наставникам – за вміння прищепити любов до мистецтва, а батькам – за підтримку та віру у власних дітей.

За інформацією Арцизької міської ради