1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРАВООХОРОНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ...

ПРАВООХОРОНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПЕРЕВІРИЛИ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ У БАГАТОДІТНИХ СІМ’ЯХ 

Інспектор з ювенальної превенції та місцевий поліцейський офіцер громади спільно зі службою у справах дітей відвідали сім родин у Бородінській ОТГ.

Посадовці звертали увагу на санітарні умови в житлі, кількість їжі, перевірили, чи знають дітлахи правила користування електроприладами. З малими поговорили про відпочинок під час літніх канікул: безпечну поведінку на водоймищах та дорозі, під час прогулянок, правила поводження з вибухонебезпечними предметами.

Сім’ям, які цього потребували, порадили, як поліпшити умови проживання. А от у двох родинах відносно батьків склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 184 КУпАП, бо їхні дітлахи були неохайні, голодні, одягнуті у брудний одяг, а в холодильнику бракувало продуктів харчування. Дорослим нагадали, що саме від них залежить добробут їх дітей, та дали час виправити ситуацію.

«Усі, до кого ми завітали – багатодітні родини, які потребують особливої уваги. На таких рейдах ми не тільки перевіряємо умови в домі, а й спілкуємося з дітьми, підтримуємо родини порадами, дізнаємося, чи не потребують вони чогось. Ми й надалі будемо працювати над тим, щоб попередити невиконання батьківських обов’язків та допомогти вирішити проблеми сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах», – розповів поліцейський офіцер громади Іван Бордіян.

 За інформацією відділення поліції № 2
Болградського районного відділу поліції
Одеської області