1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ  КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Шановні мешканці району!

Щиро вітаю вас з 26-ю річницею Конституції України! В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.

Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу.

Сьогодні ми, українці, захищаємо нашу незалежність від російського агресора. Ми захищаємо не лише нашу землю, ми захищаємо не лише нашу територіальну цілісність,  ми захищаємо – демократію, свободу, волю та стверджуємо свій європейський вибір.

Вітаю усіх зі святом та закликаю берегти власну країну. Наш Основний Закон вартий того, щоб пишатись ним і жити за нормами, прописаними у його статтях.  Недарма міжнародні експерти визнали українську Конституцію одним із найчіткіших та найбільш збалансованих політико-правових документів світу, що регламентує діяльність держави та її устрій.

Ми гуртуємось і робимо свою справу, ми рухаємось власним шляхом і тому, ми сильні і не переможні.

Слава Україні!

З повагою

Начальник районної

військової адміністрації                                                                       Геннадій БАМБУРА