1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ

23 червня  – День державного службовця!

Шановні державні службовці Болградщини!

Дорогі ветерани державної служби!

Сердечно вітаю вас із професійним святом! Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на благо жителів Болградського району.

Пам’ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, реагувати на запити сучасного суспільства. 

Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на виконання функцій держави в умовах воєнного стану, побудову демократичного суспільства на засадах забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені та подоланню наслідків військовій агресії з боку РФ.

Щиро бажаю всім витримки і терпіння, які так необхідні в нашій роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі та своєму народу.

Бажаю всім вам миру, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України. А родинне тепло і затишок нехай допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою,

Начальник районної

військової адміністрації                                                                       Геннадій БАМБУРА