1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ БУЛА СФОРМОВАНА КОМІСІЯ, ЯКА ВИЗНАЧАЄ СТУПІНЬ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ПОТРЕБИ ОСОБИ, ЯКА ПОТРЕБУЄ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

У зв’язку зі змінами у постанові Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року №859 “Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі” в Болградській міській раді була сформована комісія, яка визначає ступінь індивідуальної потреби особи, яка потребує надання соціальних послуг.

15.06.2022 почала працювати комісія з комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі.

В склад комісії входять профільні спеціалісти: голова комісії – начальник відділу соціального захисту Болградської міської ради Альона Жолтова, секретар комісії – фахівець з соціальної роботи відділення соціальної допомоги за місцем проживання КУ “Центр надання соціальних послуг” Болградської міської ради Олена Гриценко, члени комісії: директор КНП “Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю в м. Болград, Одеської обласної ради”, член постійної комісії Болградської міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Валерій Дімітров, директор КНП “Болградська центральна районна лікарня ” Віктор Дішлі, заступник директора КНП “Болградський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Болградської міської ради Ольга Кара, а також за потребою відповідний староста населеного пункту Болградської громади.

Комісією було проінспектовано шість осіб які потребують отримання соціальних послуг у с. Виноградівка, за результатами розгляду звернень будуть зроблені відповідні висновки ступеня індивідуальних потреб особи. У разі позитивного висновку комісії, людина яка здійснює догляд буде отримувати грошову компенсацію. Наразі комісія готує чергове інспектування до сіл громади та міста Болград.

За інформацією Болградської міської ради.