1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В  ОНЛАЙН-НАРАДІ  ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ ОДЕСЬКОЇ ОВА

27 липня 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з  керівниками структурних підрозділів РВА та керівництвом  Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області взяли участь в  онлайн-нараді  Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

Основним та дуже важливим питанням наради було створення безпечного освітнього середовища та  належних умов для проведення освітнього процесу в Одеській області  в умовах воєнного стану.

Під час наради було обговорено стан готовності будівель цивільного захисту, найпростіших укриттів та захисних споруд, що розташовані у безпосередній близькості до місця знаходження закладів освіти, які плануються використовувати для укриття здобувачів освіти і працівників, у тому числі для осіб з особливими освітніми потребами.

Онлайн  нарада пройшла під головуванням  директора Департаменту  освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та  керівників  Головного управління ДСНС в Одеській  області.