1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника РТЦК та СП, начальником Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, в.о. голови Болградської районної ради, головами ОТГ та керівниками структурних підрозділів РВА взяв участь у селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації.

На початку наради начальник Одеської ОВА Максим Марченко оголосив хвилину мовчання за загиблими у смт. Сергіївка Білгород-Дністровського району.

Спочатку селекторної наради начальники районних військових адміністрацій відзвітували про стан справ у своїх районах.

Директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко доповіла про оперативний стан виконання та наявний фінансовий ресурс місцевих бюджетів в умовах воєнного стану за I півріччя 2022 року.

Про підготовку закладів освіти області до нового 2022-2023 навчального року в умовах воєнного стану доповів директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Ігор Скомороха, радник начальника Одеської ОВА, доповів про стан захисних споруд цивільного захисту на території Одеської області.

Крім того розглядалось питання про можливості вступу на навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування,з якого доповів директор Інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка».

У завершені селекторної наради присутні заслухали Миколу Бішлягу, керівника апарату Одеської ОВА, який доповів про роботу з документами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію.