1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника РТЦК та СП, начальником Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, в.о. голови Болградської районної ради, головами ОТГ та керівниками структурних підрозділів РВА взяв участь у селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації.

Спочатку селекторної наради начальники районних військових адміністрацій відзвітували про стан справ у своїх районах.

Директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко доповіла про стан виконання місцевих бюджетів та стан проведення першочергових заходів в умовах воєнного стану.

Про стан виконання доручень щодо підготовки  закладів освіти до нового 2022-2023 навчального року доповів директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Також під час наради було обговорено питання про стан залучення світових грантів для підтримки та розвитку аграрного сектору Одеської області. З даного питання доповіла директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.

Ігор Скомороха, радник начальника Одеської ОВА, доповів про стан захисних споруд цивільного захисту на території Одеської області.

Також присутні заслухали Миколу Бішлягу, керівника апарату Одеської ОВА, який доповів про деякі аспекти організаційної роботи з питань бронювання військовозобов’язаних.

По завершенню селекторної наради начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко надав відповідні доручення головам районних військових адміністрації та головам ОТГ.