1. /
  2. Новини
  3. /
  4. «НІ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ!»

«НІ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ!»

29 липня 2022 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми фахівці управління соціального захисту населення і служби у справах дітей Болградської районної державної адміністрації, КУ «Центр надання соціальних допомог» Болградської міської ради, Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області, Болградського бюро вторинної правової допомоги провели на базі Болградської районної філії Одеського обласного центру зайнятості з особами, які перебувають на обліку, як шукачи роботи, інформаційно-просвітницький семінар з питань попередження ризиків у сфері працевлаштування, запобігання трудової міграції та потраплянню в ситуації, пов’язані з торгівлею людьми. Також, в складі команди соціальних партнерів, проведено вуличну акцію під лозунгом – «Ні торгівлі людьми».

Основною метою заходів є інформування та підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Учасникам семінару та акції було роздано інформаційні листівки, пам’ятки за темою: «Як не потрапити у ситуацію торгівлі людьми під час евакуації та перетину кордону». Отримана інформація, безперечно, стане у нагоді людям, убереже їх від необдуманих вчинків та неправильних рішень при працевлаштуванні.

Управління соціального захисту населення Болградської військової адміністрації