1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ ЗАКЛАДИ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ РОЗВИВАЛЬНІ НАБОРИ ВІД ДИТЯЧОГО ФОНДУ ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF UKRAINE

Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької громади отримав набори для раннього розвитку дітей від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) UNICEFUkraine, які буде передано до закладів дошкільної освіти.

«До Арцизької громади надійшло три набори для раннього розвитку дітей, – розповідає начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Жосан. – Згідно з умовами, набори будуть направлені в дитячі садочки, де кількість дітей перевищує 80 вихованців».

Набори містять приладдя для малювання, настільні ігри, м’які іграшки, м’ячі та багато іншого, що може використовуватися для організації дозвілля дітей під час їх перебування в укриттях чи на свіжому повітрі.

«Для нас важливо було продовжити навчання, адже за будь-яких умов діти мають пізнавати світ, розвивати мовлення, дрібну моторику тощо, – пояснює Людмила Жосан. – Ми вдячні Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації, а також Дитячому фонду ООН за допомогу».

Варто зауважити, що з початку введення воєнного стану на території України дошкільні заклади Арцизької громади не призупиняли свою діяльність, а продовжили навчально-виховний процес у дистанційній формі.

За інформацією Арцизької міської ради