1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ОТГ...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ОТГ ВИДАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Вчора, 13 липня в пункті збору гуманітарної допомоги Болградської міської ради відбувалась видача гуманітарної допомоги у вигляді санітарно-гігієнічних наборів для тимчасово переселених громадян нашої країни.

Дана допомога стала можливою завдяки Міжнародному Медичному Корпусу (International Medical Corps UK ), яка є глобальною службою швидкого реагування та надає невідкладну медичну допомогу і пов’язані з нею послуги тим, хто постраждав від конфліктів, катастроф і захворювань, незалежно від того, де вони перебувають, незалежно від умов перебування.

Напередодні видачі гуманітарної допомоги спеціалісти “Центру надання соціальних послуг” провели великий об’єм роботи відносно перевірки списків та запрошення на отримання допомоги людей з числа тимчасово переміщених, а також сортування та прийом великого об’єму вантажу гуманітарної допомоги. Болградська міська рада висловлює слова глибокої поваги та вдячності Міжнародному Медичному Корпусу за небайдужість та допомогу, а також всім, хто допомагає наближати перемогу.

Разом ми сила, разом ми переможемо!

Болградська міська рада