1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЧЕРГОВИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЧЕРГОВИЙ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД ПРОВЕДЕНО СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ СПІЛЬНО З КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»

На цьому тижні Служба у справах дітей Арцизької міської ради спільно з КУ «Центр надання соціальних послуг» відвідали родину, яка вже протягом року перебуває на обліку Служби.

Ще з першої зустрічі ситуація в родині почала налагоджуватися: мати справилася з алкогольною залежністю, за допомогою спеціалістів Служби змогла знайти роботу та повернути своїх дітей в родину.

Але, «сімейна ідилія» тривала не довго…

Мати не витримала та знов зірвалася.

Наразі основне завдання спеціалістів – допомогти матері не втратити те, за що вона боролася. Жінці надана психологічна та буде надана медична допомога, але якщо вона не скористається цим шансом – буде вирішуватись питання про доцільність позбавлення ії батьківських прав.

«Шановні батьки, зараз всім важко, як ніколи, але треба витримати, не допустити непоправної ситуації, не опускати руки і робити правильний вибір на користь своїх дітей, свого майбутнього», – наголошує начальник Служби у справах дітей Олена Чебан.

За інформацією Арцизької міської ради