1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ РАЙОНУ: МАЛЕНЬКИМ ЯНГОЛЯТАМ...

НОВИНИ РАЙОНУ: МАЛЕНЬКИМ ЯНГОЛЯТАМ З ГАРЯЧИХ ТОЧОК УКРАЇНИ НАДАНО ДОПОМОГУ ЗА ЗІБРАНІ КОШТИ ВІД АКЦІЇ “ НАДСИЛАЮ ДОБРО” АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ

1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Арцизькій громаді відбулася благодійна акція “Надсилаю добро”, метою якої був збір коштів для дітей, постраждалих внаслідок війни.

Протягом двох тижнів волонтери продавали прикраси, іграшки та брелоки в усіх населених пунктах громади. Вироби виготовили працівники Центру дитячої та юнацької творчості, дитячих садочків та шкіл Арцизької громади загальною кількістю понад 800 шт.

Усі зібрані кошти в сумі 25 578 грн було передано до «Благодійного фонду «Нація непереможних» з м. Дніпра, який опікується саме категорією дітей, які вкрай потребують допомоги через війну в країні.

Майже через місяць після відправки коштів представники БФ «Нація непереможних» відзвітували перед Арцизькою міською радою про те, куди було спрямовано кошти, зібрані під час акції.

За словами волонтера з Дніпра, одного з керівників організації «Благодійний фонд «Нація непереможних» Софії Ісаєвої, гроші було витрачено на допомогу дітям, що у даний момент не мають статусу або від яких відмовилися батьки. Здебільшого це дітки з синдромами чи вадами здоров’я. Малеча перебувала на реабілітації в Дніпровській обласній дитячій лікарні, тому для них було придбано найнеобхідніше – медпрепарати та дитяче харчування.

Дякуємо волонтерам організації «Благодійний фонд «Нація непереможних» за милосердя та добро, що вони проявляють до маленьких беззахисних янголят.

За інформацією Арцизької міської ради