1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ГЕННАДІЯ БАМБУРИ  З ДНЕМ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ

Шановні миротворці Болградщини, військовослужбовці Збройних Сил України!

Дорогі ветерани-учасники миротворчих операцій!

Щиросердечно вітаю вас з Днем українських миротворців.

         Цей день присвячено тим, хто ніс мир та підтримував стабільність у світі далеко від своєї рідної землі. Українські військові брали участь у міжнародних операціях з підтримання миру та безпеки, які під егідою ООН, ОБСЄ, НАТО і ЄС проводяться в «гарячих точках» на різних континентах. Українські миротворці роблять неоціненний внесок у забезпечення миру в усьому світі. Ми цінуємо виявлені вами мужність і звитягу, відданість справі та вірність присязі, зразкове виконання військового обов’язку.

На жаль, не всім судилось повернутись додому… Сьогодні ми схиляємо голови в пам’ять про загиблих під час збройних конфліктів…

Багато хто з воїнів, які брали участь у миротворчих місіях на територіях інших країн, сьогодні боронять рідну землю від російської агресії, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Щира вдячність учасникам миротворчих місій за сміливість і героїзм, за  неоціненний внесок у забезпечення миру в усьому світі, тим, хто бере участь у бойових діях, захищаючи рідну Батьківщину.

Бажаю Вам та вашим родинам міцного здоров’я, миру і добра, благополуччя, любові й підтримки рідних. Нехай ваші високі професійні та моральні якості, бойовий досвід надійно служать ідеалам гуманізму та справі захисту життя людей!

Голова

Начальник районної

військової адміністрації                                                                         Геннадій БАМБУРА