1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВПРОВАДЖЕННЯ Е-ЖУРНАЛІВ ТА Е-ЩОДЕННИКІВ

ВПРОВАДЖЕННЯ Е-ЖУРНАЛІВ ТА Е-ЩОДЕННИКІВ

 

З 1 вересня 2022 року всі ліцеї та гімназії Тарутинської селищної ради перейдуть на електронні журнали та щоденники. З огляду на виклики та нагальні потреби, які постали перед  системою освіти України, в умовах протидії пандемії COVID-19  Міністерством освіти і науки України було поставлено завдання перед «Інститутом освітньої аналітики» забезпечити розробку державних електронних  журналів та щоденників. Впровадження журналів та щоденників надають для педагогічних працівників, батьків та учнів закладів освіти зручний онлайн-інструмент, який 24/7 забезпечить доступ до оцінок, відвідуваності, домашнього завдання. У зв’язку з цим усі заклади освіти громади  протягом червня-липня  проходять  навчання.

12 липня 2022 року відбувся  вебінар (теоретичний цикл), який провела    кампанія «Єдина школа» для керівника Слобідської гімназії  та відповідальної особи. Детально   розглянуто функціонал платформи “Єдина школа”, розподіл функцій адміністратора, класного керівника та вчителя-предметника під час заповнення  електронного  журналу. З 18 липня у Слобідській гімназії  розпочалися семінари-практикуми для вчителів та батьків.

Тарутинський центр професійного розвитку педагогічних працівників постійно  надає консультації  з питання підготовки шкіл до переходу на електронні класні журнали (ЕКЖ). З кожним днем ми вже ближче до цілі.

Директор КУ «Тарутинський центр професійного

розвитку педагогічних працівників»

  Тамара Сабанчук