1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА ЦРЛ ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ...

БОЛГРАДСЬКА ЦРЛ ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД
БФ «БУДЖАК РЕЛІФ»

Сьогодні КНП «Болградська центральна районна лікарня» отримала гуманітарну допомогу від благодійного фонду «БУДЖАК РЕЛІФ».  Голова правління фонду Артем Булгару, спільно з представниками фонду, передали Болградській ЦРЛ більше ніж 100 тисяч одиниць медичних засобів на загальну суму біля 2 млн. грн.  Це – постільна білизна, засоби гігієни, медичні препарати та засоби, ліжка, обігрівачі та інше.

Болградська ЦРЛ – є першим медичним закладом, якій отримав гуманітарну допомогу від новоствореного благодійного фонду «БУДЖАК РЕЛІФ».

У заході взяв участь  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, який подякував представникам благодійного фонду за надану допомогу в такий складний час для медичних закладів та мешканців  Болградського району.

«Забезпечення медичної системи району необхідними медичними засобами та препаратами є важливою складовою стабільності та готовності лікарень району до будь-якого навантаження у ці непрості воєнні часи», – зазначив Геннадій Бамбура.

 Голова правління  БФ «БУДЖАК РЕЛІФ» Артем Булгару розповів, що  дана організація створена нещодавно, зареєстрована в м. Болград  та буде працювати на території всієї України. Фонд  створено з метою надання допомоги та підтримки населення України. На даний час найбільша допомога буде надаватися медичним закладам   південних районів  Одеської області, а також Миколаївської області. В подальших планах організації не тільки підтримка медичних закладів, а також будівництво та облаштування  5 амбулаторій на території Одеської та Миколаївської областей.  Одну із зазначених амбулаторій планується побудувати найближчим часом у м. Болград. Фінансування будівництва амбулаторій надходитиме від  міжнародних донорів.

Генеральний директор КНП «Болградська центральна районна лікарня» Віктор Дішлі  від імені всього колективу  висловив свою щиру подяку БФ «БУДЖАК РЕЛІФ» за надання такої значної та необхідної для медичного закладу допомоги, яка покращить рівень  медичних послуг.