1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯТЬ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯТЬ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проводилась з начальниками районних військових адміністрацій, головами районних рад, сільськими, селищними, міськими головами області.

На початку селекторній наради кожен начальник РВА Одеської області відзвітував про стан справ у районах.

Директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак доповів про підготовку закладів освіти до нового навчального року.

Також, директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА Антон Шалигайло доповів про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року.

Директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Дементьєва  доповіла про створення додаткових місць для розміщення внутрішньо-переміщених осіб.

Крім того, директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко доповіла про стан виконання місцевих бюджетів, а також, про стан проведення першочергових заходів в умовах воєнного стану.

Алла Стоянова, директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА,  доповіла про стан бронювання військовозобов’аних в аграрному секторі.

Про забезпечення якісною медичної допомоги ВПО до Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану доповіла Наталія Одарій-Захар’єва.

Також присутні заслухали Романа Григоришина, директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Одеської ОВА, який доповів про залучення територіальних громад до участі у проекті USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Після селекторній наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура обговорив з  головам ОТГ проблемні питання та  надав відповідні доручення.