1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В РОБОТІ КРУГЛОГО СТОЛУ «ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАХОДІВ ЩОДО ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ ОБОРОНИ НА ТЕРИТОРІЇ БОРОДІНСЬКОЇ ОТГ»

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура та начальник відділу Головного управління Держгеокадастру Одеської області у Болградському районі Іван Мержев спільно з головою Бородінської селищної ради Іваном Кюссе, головою комісії з земельним питань Бородінської селищної ради Михайлом Балабаном та державним земельним реєстратором Михайлом Матвєєвим взяли участь в роботі круглого столу «Шляхи реалізації заходів щодо державної реєстрації земель оборони на території Бородінської селищної ради».

Також у нараді взяли участь в онлайн режимі  директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова та її заступник Дмитро Городинський.

На даний час існує проблема проведення інвентаризації та державної реєстрації земель загальновійськового полігону «Тарутинський». Тому під час наради було заслухано інформацію з даного питання  представників Бородінської ОТГ  та Білгород-Дністровської квартирно-експлуатаційної частини району.

Задля вирішення ситуації, яка склалась з землями загальновійськового полігону Департаментом аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА буди надані відповідні рекомендації та розроблено план дій для приведення земельної документації у відповідний стан, згідно Земельного законодавства України.