1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА З РОБОЧИМ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ КРИНИЧНЕНСЬКУ ОТГ

Сьогодні, відповідно до розпорядження начальника Одеської обласної військової адміністрації про проведення підготовчої  роботи щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні, начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура здійснив робочий візит до Криничненської громади, де здійснив обстеження закладів освіти на предмет готовності до організації навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу.

Крім того Геннадій Бамбура провів інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учасників освітнього процесу та батьківської громадськості щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні.

В Криничненській громаді 60% батьків підтримують очну форму навчання. В свою чергу педагогічні колективи  пропонують застосовувати змішану форму навчання.

Наразі, в громаді йде підготовка бомбосховищ до нового навчального року. Планують завершити ремонт та їх облашватування  до 1 вересня, на ремонт яких виділено з бюджету громади  1,5 млн грн.

За результатами робочого візиту було зазначено, що по завершенню ремонту усі охочі батьки зможуть оглянути бомбосховища  та  визначитися з  формою навчання учнів.

Начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура доручив  голові Криничненської ОТГ пришвидшити процес ремонт та облаштування бомбосховищ та завершити його до 1 вересня 2022 року.

В свою чергу громадою було озвучено проблему, яка теж стосується навчального процесу – відсутність шкільного автобуса для підвозу дітей із сусідніх сіл.

Очільник району пообіцяв поклопотатися з цього питання перед керівництвом  Одеської області та зазначив, як альтернатива вирішення цього питання є залучення приватних перевізників.