1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА З РОБОЧИМ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ПАВЛІВСЬКУ ОТГ

4 серпня  з робочою поїздкою  в Павлівській ОТГ  перебував начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА.

Під головуванням начальника Болградської РВА відбулася нарада з головою та заступниками громади, під час якої були обговорені різні напрямки діяльності громади  в умовах воєнного стану. Зокрема, голова Павлівської громади Олександр Романов проінформував очільника району про поточну ситуацію в ОТГ, а профільні заступники доповіли про стан справ у  соціальній, гуманітарній та економічній сферах.

На нараді були обговорені питання виконання місцевого бюджету за липень,  підготовка закладів освіти до нового навчального року,  а особливо  облаштування захисних споруд,  а також підготовка соціальних об’єктів до опалювального сезону та їх забезпечення  твердим  паливом.

Днями територіальною  громадою,  після успішного проведення всіх необхідних умов тендерної закупівлі, був укладений договір на постачання 340 тонн вугілля  для закладів освіти, з яких 75% вугілля  вже  доставлено.

Також голова громади розповів про стан справ в аграрному секторі, легалізацію  працівників та про розмір середньомісячної заробітної плати в різних галузях громади.

Крім того під час робочої поїздки начальник Болградської РВА ознайомився з ходом проведення ремонтних  робіт  з облаштування захисних споруд у закладах освіти с. Павлівка.