1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГРОМАДА БОЛГРАДЩИНИ ОТРИМАЛА АВТОМОБІЛЬ...

ГРОМАДА БОЛГРАДЩИНИ ОТРИМАЛА АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

Нещодавно, у рамках громадської ініціативи, Aid 4 Ukraine подарувала автомобіль швидкої допомоги Бородінській територіальній громаді.

Aid 4 Ukraine – це громадська ініціатива допомоги та забезпечення захисників України медичними засобами порятунку життя, індивідуальними аптечками та навчання їх ефективного застосування в умовах бойових дій.

 Це стало можливим завдяки допомозі  італійським підприємцям з міста Верона, що входять до громадської організації Confcommercio Verona.

У нинішніх складних умовах дуже важливим є питання нормального функціонування медицини та вчасного надання високоякісних послуг населенню. Наявність власного сучасного автомобіля швидкої допомоги суттєво прискорить доставку хворих та постраждалих до КНП «Бородінський центр первинної медико-санітарної допомоги», а за необхідності – до лікарняних закладів сусідніх громад та міст Одеси. Автомобіль швидкої допомоги оснащений усім необхідним, є компактним і дуже зручним.

 До того ж Бородінська ОТГ  є прикордонною громадою, отже, за потреби автомобіль швидкої допомоги може бути залучений для надання медичної допомоги особовому складу Державної прикордонної служби України.

Голова Бородінської селищної ради Іван Кюссе  подякував усіх причетних до закупівлі та покриття витрат та вирішення організаційних питань, пов’язаних з доставкою реанімобіля.