1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО...

НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО ПРОДОВЖУЄ ПІДКОРЮВАТИ СПОРТИВНИЙ ПРИБАЛТІЙСЬКИЙ ОЛІМП

З 28 по 30 липня в республіці Латвія проходив турнір з боксу, в якому взяла участь вихованка Арцизької ДЮСШ, член Федерації Боксу Одеської області, член молодіжної збірної країни, Майстер спорту України, Коваленко Анастасія.

Про це повідомляє перший тренер спортсменки, тренер-викладач секції боксу Арцизької ДЮСШ Владислав Лозанюк.

«За географією учасників — захід можна порівняти з чемпіонатом країн Прибалтики. – розвопідає Владислав Михайлович. — У пошуках конкурентних боїв, Насті довелося боксувати у більш важкій ваговій категорії, до 57 кг (вага нашої спортсменки 52 кг). Так, їй довелося змагатися з досвідченими та добре підготовленими дівчатами, рівня чинних чемпіонок своїх країн та призерів Європейських першостей».

За підсумками проведених боїв, Анастасія гідно виступила, здобувши перемоги у вкрай важких поєдинках. Анастасія Коваленко та ії перший тренер висловлюють подяку за фінансову допомогу дирекції “АМК” Карайван А.І., Арцизькому міському голові Сергію Парпуланському, президенту Федерації Боксу Одеської області Халіду Мусаеву, приватному підприємцю Сергію Русєву, депутату Теплицької громади Тараненко А.В., Капакли С.М., Каранадзе А.І., Козику В.А. та всім меценатам, які підтримали спортсменку та побажали бути неназваними.

Також окрема подяка за всіляку допомогу начальнику відділу освіти, молоді та спорту Людмилі Жосан, в.о. директора Арцизької ДЮСШ Сергію Лозанюку та подяка за гостинність президенту Jana Rovica Boksa Clubs Янісу Наумову (м.Юрмала, Латвія).

Анастасія Ковалено повертається зі змагань до Юрмали, де продовжить підготовку у тренувальному таборі «Jana Rovica Boksa Clubs» до середини серпня.

Нагадаємо, на початку літа Анастасія Коваленко приймала участь у турнірі “International Boxing Tournament PALANGA MAYOR’S CUP 2022», де зайняла друге місце.