1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ СПОРТСМЕНИ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ СПОРТСМЕНИ – НАЙКРАЩІ НА ОДЕЩИНІ

За результатами спортивних ігор 2021 року спортсмени АФСП «Колос» Арцизької громади посіли 1 місце серед усіх громад Одеської області.
Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.

Протягом 2021 року 58 збірних команд територіальних громад Одеської області змагалися у таких видах спорту як армрестлінг, гирьовий спорт, баскетбол, волейбол (чоловіки), волейбол жінки, пляжний волейбол (чоловіки, жінки), гандбол, легкоатлетичний крос, футбол , настільний теніс і т.д.

За підсумками результатів Спортивних ігор серед міських, селищних, сільських територіальних громад Одеської області 2021 року, перше місце посіла Арцизька громада, набравши у загальному заліку -21 очко. На другому місці Роздільнянська громада – 26 очок, третє місце – Овідіопольська громада – 34,5 очка.

Змагання такого масштабу стали справжнім спортивним святом та об’єднали любителів спорту з багатьох громад Одеської області.

Спортсмени збірної Арцизької громади продемонстрували спрагу до перемоги, високу спортивну майстерність, витривалість, спритність та влучність, наполегливість та силу єдності.

Кожне досягнення у всіх видах спортивних змагань – впевнений крок до перемоги у загальнокомандному заліку.

Так, спортсмени з Арцизької громади посіли перші місця у змаганнях серед міських та селищних громад з волейболу (чоловіки), гирьового спорту, легкоатлетичний крос, спортивна родина. Друге місце посіли команди з пляжного волейболу (чоловіки), жіночого волейболу, третє місце – з футболу, баскетболу та армрестлінгу.

Неодноразово місцем проведення зональних змагань вибиралися спортивні зали та стадіони Арцизької громади. Підготовкою збірної команди Арцизької громади та проведенням змагань займалося комунальне підприємство АФСП «Колос» Арцизької міської ради під керівництвом Дениса Боза.

Вчора, 5 серпня, в Арцизькій міській раді відбулося урочисте нагородження: спортсменам АФСП “Колос” вручили почесний Кубок та цінні подарунки від Управління фізичної культури і спорту Одеської ОВА.
Начальник Управління Валентина Кольчак та голова ОТО ВФСТ “Колос” Тетяна Федоренкова привітали спортсменів та інструкторів з перемогою, та подякували Арцизькому міському голові за всебічну підтримку та особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в громаді.

Сергій Парпуланський подякував кожному учаснику за гарні здобутки для громади та усім , хто всебічно допомагав спортсменам:
“Далі більше перемог і гідних нагород! Арцизька міська рада пишається вами, та підтримуватиме й надалі розвиток нашого спорту!” – наголосив міський голова.

За інформацією Арцизької міської ради