1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СПІВПРАЦЯ З...

НОВИНИ ГРОМАД: СПІВПРАЦЯ З «ЛІГОЮ АГРАРІЇВ» НЕОБХІДНА ДЛЯ РОЗВИТКУ ВСІЄЇ ГРОМАДИ

На цьому наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв у ході минулої апаратної наради з керівниками структурних підрозділів міськради та старостами громади, заслухавши інформацію завідувачки сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Альони Ільченко.
За її словами, сектор продовжує брати активну участь у низці міжнародних проектів, співпрацює з різними європейськими організаціями, зокрема благодійними.
«Минулого тижня в Болграді відбулася зустріч підприємців Болградської громади з Сергієм Опря, призначеним віце-президентом з розвитку цифрової економіки та цифрових технологій, який є членом Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати – ICC Ukraine. Він виступив із пропозицією лобіювати інтереси підприємців на обласному, столичному, міжнародному рівні, а також запропонував вступити до Ліги аграріїв нашим сільгоспвиробникам. З дня на день чекаємо від нього Меморандум про співпрацю, який буде підписаний», – розповіла Альона Ільченко.
Сергій Димитрієв, у свою чергу, звернув увагу, що співпраця з Лігою аграріїв буде перспективною не лише для підприємців громади, серед яких чимало сільгосппрацівників, а й усієї громади загалом.
«Вони зможуть надати нам вагому підтримку, оскільки мають великий досвід розвитку підприємництва», – наголосив Болградський міський голова.

За інформацією Болградської міської ради