1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБЛАШТОВУВАТИ ЗАХИСНІ СПОРУДИ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

В усіх навчальних закладах Арцизької громади тривають роботи з облаштування захисних споруд, а також підготовка до нового навчального року.

Згідно рекомендацій, наданих спеціалістами ДСНС , керівники навчальних закладів громади приводять захисні споруди у готовність до використання.

В старостинських округах роботи виконують працівники закладів та комунальники КП “Комфорт-16”.

Так, в с. Надеждівка роботи з облаштування знаходяться на фінішній прямій! В укритті вже облаштували санвузли, встановили навчальні парти. Освітяни, щоб діти почували себе комфортніше, навіть відтворили атмсоферу учбових класів.

На минулому тижні в с. Делень комунальники спільно з освітянами провели в укритті освітлення та продовжили работи з благоустрою підвальних приміщень.

В с. Виноградівка у захисній споруді відремонтували підлогу, облаштували санвузли та встановили резервуари з питною водою. Також педагогічні працівники організовують та облаштовують місця, де діти будуть навчатися та відпочивати.

“За дорученням голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка готуємо місця для укриття в школах. В захисних спорудах навчальних закладів ремонтують підлоги, роблять санвузли, замінюють двері. Також облаштовують додаткові евакуаційні виходи. Дякую усім, хто долучається до цієї роботи, за продуктивну співпрацю та оперативність”, – зазначив Сергій Парпуланський.

За інформацією Арцизької міської ради