1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВЕЛОПРОБІГ, ФУТБОЛЬНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ВЕЛОПРОБІГ, ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР, ВЕЧІР АВТОКІНО: В АРЦИЗІ ВІДБУЛАСЯ МАСШТАБНА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ В ПІДТРИМКУ ЗСУ

Ранок 27 серпня розпочався в Арцизі з благодійного велопробігу “ПЕДАЛІ КРУТИ – ЗСУ ДОПОМОЖИ”, під час якого збирали кошти на придбання автомобіля від громади для військової частини А2802.
Понад півсотні спортсменів, активної молоді та просто любителів велопрогулянок взяли участь у благодійному велопробігу в підтримку ЗСУ.
Велопробіг стартував о 6 ранку від Арцизької міської ради до Павлівського джерела, де на учасників чекав сюрприз — театралізоване запрошення на ранковий пікнік. За віком обмежень не було: у пробігу взяли участь як діти, так і старші люди, поціновувачі велопрогулянок. Учасники подолали відстань майже 10 км.
На фініші учасників пробігу зустріла та привітала українська жінка, українська душа Стефанія, та запросила покуштувати смаколики — так розпочався ранковий пікнік.
Ініціювали і організували велопробіг Арцизька міська рада спільно з професійними велоспортсменами Евгений Волков Анна Карали Максим Брусенский та Олександром Леденьовим.
Головна мета акції – зібрати кошти на придбання авто від громади для військової частини А2802.
Кульмінацією заходу став підйом на вершину, де всі учасники спільно з організаторами розгорнули державний прапор України довжиною 6 м.
🔹З 9 ранку на центральному ринку м. Арциз запрацювала фотозона у національно-патріотичному стилю📸
Над фото працювали знані у Арцизі фотографи Наталья Реу та Володимир Стозуб.
На спеціально облаштованій фотозоні у національно-патріотичному стилі, мешканців чекав цікавий декор , аби підкреслити образ, розслабитися і зробити фото неформальними і більш «живими».
🔹Об 11 ранку на спортивному майданчику школи #5 розпочалися спортивні змагання з волейболу🏐
Поборотися за 1 місце та зробити свій внесок у благодійній акції “АВТО ВІД ГРОМАДИ ДЛЯ ЗСУ” вирішили команди Арциз, “Перемога” (Арциз – 2) та Любашівка – ЗСУ.
Кожна гра була цікавою і захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої. Стрибки і ривки, гарна реакція, сила рук і відчуття м’яча – спортсмени доклали всіх зусиль, щоб продемонструвати захоплюючі ігри.
За результатами змагань, 1 місце посіла команда “Перемога” ( Арциз – 2), 2 місце — команда Арциз та 3 місце — команда Любашівка – ЗСУ.
Наприкінці заходу директор КП АФСП “Колос” Денис Боз привітав спортсменів із гарною грою та вручив переможцям нагороди.
🔹О 17:00 на стадіоні ЗЗБВ відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку ЗСУ «Оркам – гайки!»⚽
На футбольному полі зустрілися збірна Арцизької міської ради, збірна Любашівка – ЗСУ та збірна КП АФСП “Колос”.
Гра була дивовижною, адже змагалися між собою представники міської ради, військові та спортсмени.
І хоча турнір завершився на користь збірної ЛЮБАШІВКА – ЗСУ, проте переможених у цій грі не було.
Вперше під час турніру працювали футбольні коментатори – Федір Парзул та Владимир Брусенский , які своїми влучними коментарями додали гарного настрою у футбольну гру та створили особливу атмосферу на трибунах стадіону.
За результатами зіграних ігор, перше місце посіла команда Любашівка – ЗСУ, друге — команда КП АФСП “Колос” та третє місце зайняла збірна Арцизької міської ради.
➡️ Переглянути увесь футбольний турнір можна за посиланням: https://www.facebook.com/groups/135865860103802/permalink/1715744792115893/
🔹Також під кінець дня вперше було запущено новинку в Арцизі – вечір автокіно📽️
На великому екрані, під відкритим небом, з організованими паркомісцями під авто та сидячою зоною, мешканці та гості міста мали можливість подивитися сучасний український фільм.
Організатори відібрали для перегляду стрічку Антоніо Лукіча “Мої думки тихі”.
В головних ролях цієї комедії зіграли Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська.
За сюжетом молодий звукорежисер Вадим дістає можливість змінити власне життя. Йому потрібно записати голоси різних тварин, що мешкають у Закарпатті, після чого він зможе виїхати в Канаду. Щоправда, коли партнером у проєкті стає його мати, здійснення заповітної мрії стоїть під великим питанням.
Стрічку “Мої думки тихі” організатори вибрали не випадково.
Фільм є володарем ряду українських та міжнародних нагород.
Вперше демонструвався 4 липня 2019 року на секції «East of West» («На Схід від Заходу») 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де отримав Спеціальну премію журі. Загалом, стрічку переглянули вже більш як на 70 кінофестивалях світу.
Також українську трагікомедію Антоніо Лукіча назвали найкращим міжнародним ігровим фільмом на фестивалі 2020 Santa Monica Film Festival у Санта-Моніці, США.
Сеанс автокіно розпочався о 20:30.
На центральній вулиці міста панувала особлива атмосфера.
Молодь, батьки із дітьми, закохані пари в своїх автівках із захопленням спостерігали за розвитком подій у комедії із великого екрану.
Також глядачів пригощали смачними коктейлями та прохолодним мохіто дівчата та хлопці із Артал – Арциз. А діткам пропонували смачний поп-корн.
➡️ На кожному заході були встановлені спеціальні скриньки, де усі охочі мали змогу зробити благодійний внесок на підтримку наших захисників.
Суму, яку вдалося зібрати під час благодійної акції, оголосять у вівторок, 30 серпня.
‼️А поки що ще можна долучитися до збору коштів на придбання авто, переказавши кошти на рахунок ГО БМК “АКТИВ”:
Код отримувача: 37497474
Рахунок одержувача: UA353052990000026005004904694
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”.

За інформацією Арцизької міської ради