1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ РАЙОНУ: ТЕПЛИЦЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ...

НОВИНИ РАЙОНУ: ТЕПЛИЦЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА: «МИ ПОВИННІ НАДАТИ МОЖЛИВІСТЬ БАТЬКАМ ВИБИРАТИ ФОРМУ НАВЧАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ». В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА УКРИТТІВ.

Днями в Теплицькій громаді триває інспектування стану захисних споруд в закладах освіти та та облаштування нових сховищ з метою організації захисту учнів в умовах воєнного стану.

11 серпня голова Теплицької сільської ради Іван Леонтьєв, як голова комісії зі спеціалістами відділу освіти, інженером з охорони праці та техніки безпеки Теплицької сільської ради, спеціалістами санітарно-епідеміологічної служби оглянули укриття в закладах освіти, а саме Мирнопільському ліцеї та Теплицькому.

– З початку підготовки шкіл до нового навчального року спеціалістами ради було зроблено не мало для створення комфортних умов в укриттях для учнів. Ми маємо надати можливість батькам вибрати очну форму навчання. Сьогодні бачимо, що роботи проведено багато. Ці місця, де ми зараз знаходимось були занедбані. Я дякую всім, хто доклав немалих зусиль з наведення ладу у підземних спорудах, особливо за старання нашим педагогам, – зазначив Теплицький сільський голова, перебуваючи з комісією в укриттях.

В підвальних приміщенням проведено світло, підведена вода, пофарбовано, вибілено, облаштована бетонна підлога, вентиляція, закуплені генератори, днями будуть встановлені біотуалети.

За інформацією Теплицької сільської ради