1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ...

У БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МІСТА

25 серпня  свій день народження відзначає улюблений багатьма – місто Болград.

З самого ранку у Свято-Преображенському соборі відслужили молебень за мир і спокій в Україні та на славу Болграда і його жителів.

Цього ж дня на центральній площі пройшла офіційна частина святкового заходу.

До присутніх з привітальним словом та  найщирішими побажаннями звернулось керівництво області, району та  міста Болград. Гості свята, вітаючи болградців з Днем міста, побажали  йому нових визначних досягнень для подальшого розвитку та процвітання, а жителям – міцного здоров’я, добробуту та злагоди.

Далі розпочалася церемонія нагородження,  під час якої відзначили найкращих громадян міста, які зробили особливий внесок у його розвиток та працюють на благо м. Болград.

За високу професійну майстерність, щоденну наполегливу працю в органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного та культурно-освітнього розвитку міста, активну громадську позицію та з нагоди 201-річниці заснування міста Болграда були вручені відзнаки, подяки та  Почесні грамоти Одеської обласної ради, районної військової  адміністрації, районної ради та Болградської міської ради.

Увечері в парку ім. О.С. Пушкіна відбудеться концертна програма « Квітучий Болград».