1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЯКІ МІЖНАРОДНІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИПЛАЧУЮТЬ...

ЯКІ МІЖНАРОДНІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИПЛАЧУЮТЬ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ?

🟢 Представництво дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ)Меморандум:

Меморандум про співробітництво між Міністерством соціальної політики України та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні щодо забезпечення захисту прав дітей, які постраждали від війни в Україні, внаслідок збройної агресії російської федерації. ❕Кількість людей для виплати:на першому етапі 80 тисяч сімей.

🟢 Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН)Меморандум:Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва між Міністерством соціальної політики України та УВКБ ООН. ❕Кількість людей для виплати:200 тисяч осіб (з можливістю збільшення).

🟢 Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП ООН)Меморандум:Меморандум про взаєморозуміння для надання грошової допомоги з використанням даних українських бенефіціарів («ДУБ») між Міністерством соціальної політики України («Міністерство») та Всесвітньою продовольчою програмою («ВПП»).❕Кількість людей для виплати: 500 тисяч осіб

🟢 Місія Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариство Червоного Хреста України (МЧКХ та ТЧХУ)Меморандум:Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством соціальної політики України, Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України щодо надання грошової допомоги вразливим категоріям населення України, які постраждали внаслідок бойових дій.

❕

Кількість людей для виплати: 960 тисяч осіб

🟢 Міжнародна організація з міграції (МОМ)Меморандум:Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством соціальної політики України та Міжнародною організацією з міграції (МОМ) ❕Кількість людей для виплати: 100 тисяч осіб (з можливістю збільшення)

🟢 RED ROSE CDS LIMITED Кількість людей для виплати:40 тисяч сімей

📃Більше інформації на сайті https://aid.edopomoga.gov.ua/terms