1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БУДЖАК РЕЛІФ»...

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БУДЖАК РЕЛІФ» ОБГОВОРИЛА СПІЛЬНІ ПРОЕКТИ З КЕРІВНИЦТВОМ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20 вересня 2022 року голова правління  благодійної фонду «Буджак Реліф» Артем Булгару разом з представники благодійної організації «Буджак Реліф» виїхали з робочим візитом до м. Миколаїв.

Під час візиту спільно з керівництвом Миколаївської обласної військової адміністрації обговорювались нові проекти, які будуть втілені саме у м. Миколаїв та які вкрай необхідні для мешканців Миколаївської області.

По перше, благодійна організація «Буджак Реліф» планує до кінця поточного року передати на Миколаївську та Одеську область близько 200 тис. консервованих виробів.

Крім того, БФ «Буджак Реліф» до кінця поточного року спільно зі Штабом Болградської РВА планує передати на зазначені області  гуманітарну допомогу у вигляді медичних препаратів та засобів.

Також, в цьому році в Одеській та Миколаївській областях благодійний фонд планує відкрити мобільні пекарні, які будуть випікати та безоплатно надавати хліб мешканцям цих регіонів. Продукти, необхідні для виготовлення хлібних виробів, буде надавати БО «Буджак Реліф».

Наразі готові проекти будівництва 4 амбулаторій в Миколаївській області  та 2 в  Одеській.

На жаль, війна в України продовжується і не обирає пори року. Саме тому під час візиту також були обговорені проекти з установки пунктів обігріву для мешканців зазначених областей зі спальними місцями, генераторами, буржуйками та харчовим блоком.

По завершенню зустрічі керівництво Миколаївської ОВА зазначило, що вони готові до співпраці з БО «Буджак Реліф» та будуть визначати  безпечні місця для розташування амбулаторій та пунктів обігріву.