1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА І ДАЛІ БУДЕ ПІДТРИМУВАТИ ВАГОМІ ПРОЕКТИ, СОЦІАЛЬНІ АКЦІЇ ТА БУДЕ ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО РЕГІОНУ ТА ВСІЄЇ КРАЇНИ

Напередодні свята Першого Дзвоника команда волонтерів координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації на чолі з головою штабу Артемом Булгару  завітали на свято – день села Оксамитне Болградської громади.

Голова координаційного штабу при Болградській РВА Артем Булгару  привітав дітей та подарував смачні подарунки.

Посмішки, жовто-блакитні кульки, солодкі подарунки стали гарним доповненням яскравої події.

Також, 1 вересня, голова Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА спільно з волонтерами Координаційного штабу відвідали урочисті заходи, присвячені Дню знань, в  Болградському ліцеї № 2 та Болградському НВК: спеціалізована школа I-III ступенів–ліцей № 4 та подарували всім першокласникам солодкі подарунки й рюкзаки зі шкільною канцелярією.

У такі важкі часи, коли в країні війна, підтримка дітей — важлива. Захист їхнього майбутнього — ще важливіший.

Сподіваємося, що мирне небо чекатиме Україну в найближчому майбутньому.

 Гуманітарний штаб і далі буде підтримувати вагомі проекти, соціальні акції та буде працювати на благо регіону та всієї країни!

Голова Штабу Артем Булгару та волонтери бажають  всім школярам та студентам на цьому шляху підкоряти нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти своєї мети.

??????????