1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА БОЛГРАДЩИНІ ПРОВЕЛИ В...

НА БОЛГРАДЩИНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ

Кривава війна з росіянами щодня обриває життя вірних синів та доньок українського народу. 17 вересня помер військовослужбовець, мешканець м. Болград, солдат Олександр Петров. Сьогодні, 20 вересня живим коридором, з державними прапорами, зі сльозами й на колінах жителі Болградської громади провели в останню путь земляка Олександра, що  віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.  

Олександр Петров був призваний на військову службу за мобілізацією Болградським РТЦК та СП 15 березня 2022 року. Загинув воїн під час виконання бойового завдання з проведення наступальних дій на Херсонщині. Йому  назавжди залишилось 32…

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівники району, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу від  залу прощання ритуальних послуг, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим. Поховали мужнього воїна на Болградському міському кладовищі.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградській міській голова Сергій Димитрієв.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, та нехай добрий, світлий спомин про Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу,  слава Герою!

 Вічна та світла пам’ять!