1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАД СТАВ...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАД СТАВ МІСЦЕМ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРШОГО ЧЕМПІОНАТА ОБЛАСТІ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ГРОМАД ПІВДНЯ ОДЕЩИНИ

Не минуло й місяця, як міська рада подарувала Болграду майданчика з пляжного волейболу з нагоди 201-ї річниці заснування міст. А він вже встиг стати місцем проведення першого Чемпіонату області серед громад півдня Одещини.
У зональних обласних змаганнях серед чоловіків та жінок (окремо) взяли участь 8 команд із чотирьох громад – Болградської та Кубейської Болградського району, а також – Саф’янської та Суворовської (Ізмаїльського району). Це чотири жіночі та чотири чоловічі команди по три особи, з яких на поле виходили лише по двоє спортсменів. Такі правила цього не менш захоплюючого та видовищного виду спорту.
На мальовничому узбережжі Ялпуга, де розташований майданчик, і жіночі, і чоловічі команди сходилися по шість разів, граючи за круговою системою – «кожен з кожним».
Змагання були довгими, але час через азарт, який охоплював як спортсменів, так і вболівальників, пролетів непомітно.
В результаті місця серед чоловічих команд розподілилися так. Перше місце – у Саф’янської ОТГ, друге – у Кубейської, третє – у Суворовської та на четвертому – Болградська громада.
Серед жіночих команд найсильнішою опинилася знову команда Саф’янської громади. Ним поступилися жінки Болградської ТГ, які взяли друге місце. На третьому – спортсменки з Кубейської громади та на четвертому – Суворовській.
Відповідно до положення про проведення змагань, кожної зони лише володарі першого місця зможуть показати себе у фіналі. Вже відомо, що фінал серед чоловічих команд відбудеться 24 вересня, серед жіночих – 1 жовтня. І цілком імовірно, що місцем їхнього проведення знову стане Болград. Принаймні команди, які прибули на замагання в Болград, гідно оцінили спортмайданчик з пляжного волейболу в нашому місті.

За інформацією Болградської міської ради