1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДО НЕПЕРЕДБАЧЕНИХ...

НОВИНИ ГРОМАД: ДО НЕПЕРЕДБАЧЕНИХ СИТУАЦІЙ ПІДГОТУВИЛИСЯ: БОЛГРАДСЬКА МІСЬКРАДА ЗАКУПИЛА ШІСТЬ ПОТУЖНИХ ДИЗЕЛЬНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ

Цю новину Болградський міський голова Сергій Димитрієв озвучив на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради.«Тепер об’єктам критичної інфраструктури не страшні можливі відключення світла», – наголосив він.

Йдеться про шість потужних дизельних генераторів серії «Professinal”, розроблених британськими інженерами у 2015 році, як лінійка високоякісних, але недорогих електростанцій, розрахованих на широку сферу використання.

Усі вони будуть встановлені на водонасосних, каналізаційних станціях та очисних спорудах КП «Горводоканал» Болградської міської ради.«Обладнання вже на місці. До кінця місяця співробітники «Горводоканалу» зроблять їх монтаж, а фахівці фірми, які реалізували нам генератори, налагодять їхню роботу», – розповів енергетик комунального підприємства Дмитро Бошков.

За словами головного інженера КП «Горводолканал» Олега Жекова, таке потужне обладнання дозволить при можливому відключенні електроенергії продовжити безперебійно здійснювати подачу води населенню та призводити відведення нечистот.

Зазначимо, що на придбання шести дизельних станцій було направлено понад 4 мільйони гривень із місцевого бюджету.Нагадаємо, раніше два сучасні потужні генератори були також придбані міськрадою для КНП «Болградська ЦРЛ».