1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НА СЕСІЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: НА СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: НАГОРОДЖЕННЯ ЗА ЗАСЛУГИ ПЕРЕД МІСТОМ

41-а сесія Болградської міської ради розпочалася з невеликої урочистості, присвячена 201-й річниці заснування Болграда.
«Так, цього року ми не змогли відзначити День заснування Болграда з дотриманням усіх традицій. Але однією з них вирішили все ж таки не зраджувати, зазначивши Почесними грамотами тих наших жителів, хто вкладав і продовжує вкладати свої сили в його розвиток, покращення. Адже зрозуміло, що зробити все одному Болградському голові не під силу. Все, що робиться доброго у нашому місті – заслуга не однієї людини», – відкриваючи захід, зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв і розпочав церемонію нагородження Почесними грамотами.
Першою він вручив її ветерану праці, 91-річному жителю Болграда Геннадію Мочаліну – за особистий внесок у розвиток та будівництво важливих об’єктів інфраструктури міста Болграду та Болградського району та з нагоди відзначення 201-ї річниці заснування м. Болград.
Також за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм Почесними грамотами міськголови нагороджено ветеранів органів місцевого самоврядування – Євгена Шенкова, Ніну Попову, Марію Волонтир, Пелагею Алейникову, Ольгу Кудряшову, Ганну Братанову, Марію Желяскову.
За активну участь у розвитку волонтерського руху Болградської територіальної громади, за вміння працювати в команді, бажання бути корисним суспільству, прагнення до творення, активну життєву позицію Почені грамоти отримали: Тетяна Сімонова, Сергій Туфекчі та Олександр Швець.
Не були забути й члени правління ОСББ за вагомий внесок в розвиток об’єднання співвласників та активну участь в питаннях діяльності ОСББ, популяризації та підвищення суспільної значимості вкладу мешканців міста в розвиток територіальної громади. В цьому році це – Світлана Ананьєва, Ольга Ніколенко, Ганна Фомичева, Олена Нагорна.
Й авжеж відбулася церемонія нагородження переможців ювілейного конкурсу «Моє улюблене місто».
У номінації «Кращий двір приватного сектора міста Болград 2022 року» переможцями стали:
III місце –Наталя Волкова, вул. Перемоги, 168
II місце –Світлана Борисенко, пл. 28 Червня, 19
I місце – Клавдія Пєєва, вул. 25 Серпня, 229
У номінації «Кращий дитячий / спортивний майданчик міста Болград 2022 року» переможцем стал голова ОСББ «25 Чапаєвської дивізії, 67» Андрій Крецу, нагороду отримула член правління – Ольга Кабакова.
У номінації «Кращий двір загального користування багатоквартирних житлових будинків міста Болград 2022 року» переможцями стали:
III місце – ОСББ «Північна, 36», голова ОСББ Ніна Кара
II місце – ОСББ «25 Чапаєвської дивізії, 67», голова ОСББ Андрій Крецу
I місце – ОСББ «Траянвальська, 57», голова правління Віра Ніколаєнко, нагороду отримув член правління Ігор Корнієнко.
У номінації «Кращий благоустрій об’єкта підприємницької діяльності міста Болград 2022 року» переможцем став – магазин «Агрозапчастини», ФОП Миколай Дімов.
У номінації «Краща квартальна територія приватного сектора міста Болград 2022 року» переможцем стала вул. Лиманна, обмежена вул. Поштова та вул. Шпитальна, власник Вадим Суйчимезов, нагороду отримула його дружина Людмила Суйчимезова .

За інформацією Болградської міської ради