1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У БОЛГРАДІ...

НОВИНИ ГРОМАД: У БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ТРЕТІЙ ВІДКРИТИЙ КУБОК МІСТА БОЛГРАДУ ПО ВСЕСТИЛЄВОМУ ШИН КАРАТЕ СЕРЕД ДІТЕЙ, ЮНАКІВ І ЮНІОРІВ

Минулої суботи у спортивній залі ЦФЗН «Спорт для всіх» Болградської міської ради відбувся довгоочікуваний захід – змагання зі східних єдиноборств, у яких взяли участь понад шістдесят юних каратистів із Ізмаїльського та Болградського районів.
Ізмаїльський район представляли три клуби – «Саторі» (с. Ларжанка, тренер Сергій Чепой), «Федерація Шин карате України» (м. Ізмаїл, Олег Шиляєв, Олег Решетніков) та «Каскад» (м. Ізмаїл, Аркадій Сердюченко). Болградський район – клуб «Кемпо» (с. Каракурт, Георгій Міхнєв). Також у змаганнях на Кубок Болграда дебютував клуб «ММА» (Іван Зарейчук) із міста Арциза. І, нарешті, Болградську громаду представляли відомі клуби «Сакура» (с. Оксамитне, Сергій Суслін) та «Бусідо» (м. Болград, Сергій Цой).
«Ми раді вітати вас у цьому залі, і раді тому, що у цей непростий час Болград розширює свої майданчики для розвитку спорту. Бажаємо вам успіхів у змаганнях, яскравих емоцій та відкриття у собі нових можливостей», – відкриваючи змагання, зазначила начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.
З привітаннями та теплими побажаннями до учасників Третього Відкритого Кубка Болграда також звернулися директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Болградської міської ради Семен Терзі та головний суддя турніру Сергій Цой.
«Дорогі хлопці та дівчата, сьогодні ви не просто боретеся за Кубок, а й демонструєте плоди вашої спільної кропіткої роботи з тренерами. Нехай все вийде», – зазначив Семен Терзі.
Після чого почалося і саме спортивне дійство – яскраве, видовищне, захоплююче, за яким однозначно стояла величезна праця як самих спортсменів, так і їхніх наставників.
Змагання тривали практично весь день, проходячи по олімпійській системі у трьох версіях – фул та лайт контакт, семи поінт контакт та ката.
І ось настав час підбиття підсумків. Призери у всіх версіях були нагороджені грамотами та медалями. Було визначено найкращих і в командному заліку. Так, третє місце посіла команда клубу «Саторі» (с. Ларжанка, Ізмаїльський район), срібним призером став клуб «Сакура» (с. Оксамитне) та володарями першого місця – клуб «Бусідо» (м. Болград). Таким чином, Кубок Болграда вибороли спортсмени Болградської громади.
«Я висловлюю вдячність начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанні Сусліної, директору ЦФЗН «Спорт для всіх» Семену Терзі за високу організацію цього спортивного заходу. А також щиро дякую кожному тренеру, кожному спортсмену, кожному судді, всім батькам юних каратистів. Бажаю всім, насамперед, миру, здоров’я, щоб ніщо не перешкоджало нашим подібним зустрічам, які не тільки підвищують майстерність спортсменів, а й сприяють зміцненню дружніх зв’язків між клубами бойових мистецтв», – наголосив на завершення головний суддя турніру Сергій Цой.

За інформацією Болградської міської ради