1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВІДДІЛ «ЦНАП»...

НОВИНИ ГРОМАД: ВІДДІЛ «ЦНАП» БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РОЗШИРИТЬ СПЕКТР НАДАННЯ ПОСЛУГ І ПРОДОВЖУЄ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ЗАГРАНПАСПОРТ

«На даний момент ми чекаємо на підключення до сервісу «Електронна дитина», який дозволить ЦНАПу надавати повний комплекс послуг при народженні дитини за однією заявкою. Це, зокрема, видача свідоцтва про народження дитини, реєстрація її місця проживання, призначення допомоги при народженні та інше, що дуже зручно для батьків», – повідомила під час апаратної наради при Болградському міському голові начальник відділу «ЦНАП» Майя Божкова.
Вона також наголосила, що відділ продовжує надавати й інші послуги – видачу довідок прописки-виписки, довідок про набуття статусу внутрішньопереміщених осіб, а також прийом документів на виготовлення паспортів громадян України для виїзду за кордон згідно електронної черги.
«У зв’язку з тим, що у нас сталася поломка обладнання, яке вже відремонтовано і в дії, процес прийому документів на закордонні паспорти дещо ускладнився. Але ми стабілізуємо ситуацію – приймаємо одночасно людей, які подали документи на момент поломки та тих, хто записався в електронну чергу. Нікого не відправляємо, працюємо до останнього клієнта», – наголосила керівник ЦНАПу.
Зазначимо, що на сьогодні електронну чергу для подання документів для закордонних паспортів розписано до кінця жовтня.
«Ми не можемо впливати на електронну чергу, все відбувається автоматично. Записатися на неї можна виключно в робочий час та робочі години на сайті Болградської міськради або в терміналі поруч із Центром. Сама черга розрахована лише на місяць уперед, бо далі розтягувати її у воєнний час немає сенсу. Якщо клієнт бачить, що на жовтень вже немає вільних вікон, він повинен сам відстежувати їхню появу на листопад. Це допоможе уникнути хаосу та застрахує від непередбачених обставин», – пояснила Майя Божкова.

За інформацією Болградської міської ради