1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОСВІТА – ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО...

ОСВІТА – ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО

23 вересня 2022 року у Болградському районному секторі №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області разом з інспектором ювенальної превенції Болградського РВ ГУНП в Одеській області лейтенантом поліції Тетяною Рабаджи проведено інформаційний захід : «Освіта – запорука щасливого майбутнього».
Метою проведення заходу було роз’яснення неповнолітнім суб’єктам пробації важливість набуття освіти, а також допомога неповнолітнім визначити шляхи вдосконалення власних навичок, виховувати потребу в постійній самоосвітній діяльності. Лекція спрямована на усвідомлення учнями важливості якісного навчання. Інформація має допомогти дітям визначити шляхи вдосконалення власних навичок, навчатися самостійно здобувати знання; виховувати потребу в постійній самоосвітній діяльності.
У своєму виступі Тетяна Рабаджи ознайомила неповнолітніх суб’єктів пробації зі значенням освіти в майбутньому, а саме:
– освіта дає знання, а знання – це сила;
– результати освіти дають можливість ухвалювати кращі, більш обґрунтовані рішення;
– освіта допомагає розвивати емоційний інтелект;
– освіта підвищує впевненість у собі;
– освіта є важливою підвалиною здорового і мирного суспільства;
– освіта сприяє задоволенню особистих амбіцій, зростанню самоповаги та забезпеченню фінансової стабільності;
– освіта – це самовдосконалення.
Під час бесіди акцентувалась увага на тому, що знання забезпечують гарну платформу, з якої можна сформувати навички, які потенційно приведуть до професійного успіху. Особливо це стає важливо з віком, коли у результаті практичної діяльності вже сформовані навички, закладені ще в юності, під час здобуття першої освіти.
У своєму виступі Тетяна Рабаджи наголошувала на тому, що чим освіченіша людина, тим їй легше розібратися в навколишньому світі, вирішити проблеми, які виникають у кожної окремої особистості в житті. Якщо у людини високий рівень освіти, то вона може застосувати свої знання, вміння та навички на практиці, використовуючи різні інформаційні ресурси.

За інформацією колективу Болградського районного
сектору №1 філії Державної установи
«Центр пробації» в Одеській області