1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З  ДНЕМ РЯТІВНИКА УКРАЇНИ!

Шановні  рятувальники,  працівники  цивільного захисту та пожежної охорони   Болградського району!

Щиро вітаю Вас  з професійним святом! Праця рятівників – це неоціненний подвиг людей цих мужніх професій – людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист  життя людей від вогню та стихії. Вони  цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, наслідками військової агресії та завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

На Вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району. Кожен ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа – це врятовані людські життя.

Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за Вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Дозвольте цього святкового дня побажати усім Вам, шановні рятівники Болградщини, міцного здоров’я, всіляких гараздів та якомога менше тривожних викликів.

Бережіть себе та рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичу Вам добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

Голова

Начальник районної

військової адміністрації                                                                       Геннадій БАМБУРА