1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ ОТГ ВИРІШУВАЛИ...

В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ ОТГ ВИРІШУВАЛИ ПИТАННЯ НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ

06 вересня 2022 року заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Дімитров спільно з начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим, Криничненським сільським головою Степаном Веліковим,представниками Державної податкової служби в Одеській області, головним державним інспектором ГУ Держпраці в Одеській області,  фахівцями фінансового, земельного та юридичного відділів громади, депутатами Криничненської ОТГ  та представниками СВК «Криничне» взяли участь в комісії щодо вирішення питання погашення заборгованості   з податків та зборів, а також заробітної плати  СВК «Криничне».

Зазначимо, що дане підприємство  одним із головних бюджетоутворюючих підприємств громади.

Тому, в ході засідання комісії присутніми було озвучено об’єми заборгованості та обговорені проблемні питання, які виникли під час її погашення.

 У завершенні наради заступник голови Болградської РВА Дмитро Дімитров  запропонував розробити графік погашення зазначеної заборгованості та чітко дотримуватись його виконання.

За результатами зустрічі було вирішено провести додаткову зустріч через місяць задля обговорення проміжних результатів виконання графіка погашення заборгованості  СВК «Криничне»  з податків, зборів та заробітної плати.