1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В СЕЛІ КРИНИЧНЕ БОЛГРАДСЬКОГО...

В СЕЛІ КРИНИЧНЕ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ – ІВАНА МІНКОВА

14 вересня, в селі Криничне відбулась церемонія відкриття меморіальної дошки загиблому Герою України – Івану Мінкову.
Меморіальну дошку встановлено на фасаді Криничненського ліцею, в якому колись навчався Герой, що віддав своє життя, захищаючи Україну.
На відкритті зібралися рідні та близькі Івана, Криничненський сільський голова Степан Веліков, директор Криничненського лицею Віра Меньшеніна, представники Криничненської сільської ради, представники Криничненського ліцею, представники Болградській районній спілки ветеранів АТО, односельчани та учні ліцею.
Право відкрити меморіальну дошку було надано матері Героя – Дімовій Олені Гаврилівні, та його бабусі – Дімовій Марії Олександрівні.
– Ми вдячні Івану і всім воїнам, що захищали й зараз захищають нашу рідну країну. Нехай ця меморіальна дошка нагадує наступним поколінням про героїчний вчинок Івана, а пам’ять про Героя України назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади!, – сказав у промові Криничненський сільський голова та подякував його батькам, що виховали справжнього Героя, вірного та мужнього сина своєї країни.
Військовий капелан 88 окремої бригади морської піхоти м. Болград Банас Тарас освятив меморіальну дошку, до якої усі присутні піднесли квіти.
Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблого та усіх військовослужбовців, хто віддав життя у боротьбі за українську державу.
Криничненська сільська рада висловлює подяку Болградській районній спілці ветеранів АТО за виготовлення меморіальної дошки.
Вічна пам’ять сину України!

Герої не вмирають!