1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВОЛОНТЕРИ ПЕРЕДАЛИ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ...

ВОЛОНТЕРИ ПЕРЕДАЛИ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ ДРОН, ЯКИЙ БУВ ПРИДБАНИЙ ЗА БЛАГОДІЙНІ КОШТИ

Ми вже розповідали про те, що завдяки Благодійної акції болградським волонтерам вдалося виручити 39 тисяч гривень, які планувалося направити на придбання дрону для військовослужбовців ЗСУ.Однак, до необхідної суми потрібно було ще як мінімум 11 тисяч гривень. Але все склалося якнайкраще.

Одна з мешканок Болграда мала це обладнання, яке, так вийшло, її сім’ї так і не довелося використовувати. Щоправда, вартість його становила також близько 50 тисяч гривень. Але жінка вирішила зробити свій внесок у надання допомоги тим, хто сьогодні перебуває на передовій і завдяки кому ми не чуємо звуки вибухів і стрілянини. Вона погодилася продати дрон за 38 тисяч гривень.

Сьогодні волонтери Болграда, серед яких Лілія Биковська (на її банківську картку надходили пожертвування), передали дрон військовослужбовцям.На цьому Благодійна акція не закінчується.

«Попереду зима, і нашим захисникам ще знадобиться наша допомога у вигляді медикаментів, термобілизиі та інших потреб», – оголосили представники волонтерського руху. Гроші можна перерахувати на рахунок волонтерки Лілії Биковської.

Номер карткового рахунку: 5168742245065192

Реквізити IBAN: UA573052990000026204887246198 Приват Банк

Тільки разом – ми сила! Нас не подолати!

За інформацією Болградської міської ради.