1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ❗ШАНОВНІ ОДЕСИТИ ТА МЕШКАНЦІ...

❗ШАНОВНІ ОДЕСИТИ ТА МЕШКАНЦІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

💡Сьогодні, 25 жовтня, НЕК Укренерго запровадив в Одеській області графік стабілізаційних відключень для всіх – і побутових, і промислових клієнтів, як в місті Одеса, так і в Одеській області.
Це необхідно для уникнення аварій!
⚡Відключення відбуваються і будуть відбуватись в Одеському, Ізмаїльському, Білгород-Дністровському та Болградському районах. А також в Овідіопольській, Любашівській, Ренійській, Балтській та Савранській громадах.
👉 Звертаємо увагу на те, що графік стабілізаційних відключень з переліком районів, населених пунктів та вулиць, за якими можуть відбуватися відключення, найближчим часом буде опублікований на сайті ДТЕК Одеські електромережі. Слідкуйте за оновленнями.
✔ Про зміни або скасування графіку відключення, для різних районів міста та області, Одеська ОВА спільно з ДТЕК Одеські електромережі додатково інформуватимемо через соціальні мережі.
Зазначимо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з причин перезавантаження або пошкодження сторонніми особами, через що мешканці області можуть бути без світла.
📲 Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло більш ніж через 4 години – просимо повідомляти про це через канали комунікації: чат-бот Viber та Telegram, IVR-меню кол-центру, натиснувши 1 − (048) 705 90 90, (068) 750 90 90, (095) 750 90 90, (073) 750 90 90, офіційна сторінка компанії ДТЕК Одеські електромережі у фейсбуці. Енергетики зроблять все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.
❗Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Одещини споживати електроенергію економно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Також просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.
💡Це прості кроки, але вони допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків!