1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

18 жовтня 2022 року під головуванням очільника району Геннадія Бамбури пройшла апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів Болградської районної військової адміністрації.

Про стан працевлаштування внутрішньо переміщених осіб в Болградському районі станом на 01 жовтня 2022 року доповіла начальник відділу економіки та агропромислового розвитку Болградської РВА Світлана Вербанова. Вона зазначила, що станом на 17 жовтня 2022 року на обліку в Болградському районі
знаходяться 8155  внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), з них працездатні –  3005 осіб. Згідно даних Єдиного державного реєстру ВПО станом на 1 жовтня 2022 року по Болградському району потребують працевлаштування 308 осіб.

За інформацією Арцизької,  Болградської,  Тарутинської районних філій Одеського обласного центру зайнятості станом на 12 жовтня 2022 року налічується
37 вакансій.

З 01 по 12 жовтня 2022 року до філій Одеського обласного центру зайнятості в Болградському районі звернулись 105 ВПО. Станом на 12 жовтня 2022 року 49 осіб перебувають на обліку, 40 осіб знялись з обліку у зв’язку з виїздом та по іншим причинам, працевлаштовані 16 ВПО. Причина низької працевлаштованість – відсутність вакансій на спеціальності, на які  внутрішньо переміщені особи мають освіту та досвід роботи.

Таким чином працевлаштованих ВПО (з урахуванням осіб, які самостійно знайшли роботу та осіб, які шукали роботу через центр зайнятості) по Болградському району станом на 14 жовтня 2022 року  складає 42 особи.

Начальник відділу фінансів Болградської РВА Павло Синельников доповів про виконання дохідної частини громадами Болградського району за вересень 2022 року.  

Про роботу сектору юридичного забезпечення апарату за 9 місяців 2022 року доповів завідувач сектору юридичного забезпечення апарату районної військової адміністрації Сергій Станков.

Інна Гуткан, в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської РВА, доповіла про хід робіт з ремонту та облаштування укриттів у закладах освіти громад Болградського району.

Під кінець апаратної  наради Геннадій Васильович надав ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.