1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БІЙЦІВ ТРО М. БОЛГРАД...

БІЙЦІВ ТРО М. БОЛГРАД ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ  СВЯТОМ

Сьогодні в м. Болград вітали з пройдешнім святом війсьслужбовців територіальної оборони України.

Підрозділи ТРО  довели свою ефективність під час “великої війни” 2022-го. Чимало тероборонців першими зустрічали російські танки у мирних містах і селах нашої держави, куди сунулася рашистська нечисть. За сім місяців активного протистояння військам рф територіальна оборона довела свою потрібність і незамінність у системі оборони держави.

З цієї нагоди у міського парку ім. Пушкіна відбувся захід присвячений Дню територіальної оборони України. Забезпечили урочисту і концертну програму заходу група «Нептун» центру військово-музичного мистецтва ВМС ЗСУ.

З професійним святом бійців ТРО привітали начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв.

«Дорогі воїни територіальної оборони! Від початку повномасштабної війни ви показали, як злагоджено можуть діяти сили тероборони, захищаючи разом із армією, з українським народом цілісність та незалежність нашої країни.
Ви – мужні, сильні та сміливі громадяни України. Дякуємо за захист кожної української родини! Найшвидшої перемоги та миру на рідній землі» – зазначив Геннадій Бамбура  у своєму вітальному слові.

Присутні заходу вшанували хвилиною мовчання військових і цивільних, яких вбили російські загарбники.

За готовність надати гідну відсіч ворогу, вагомий внесок у спротиві російській збройній агресії, охороні та обороні важливих об’єктів та комунікацій, критично важливих об’єктів інфраструктури, забезпеченні громадської безпеки та порядку та з нагоди Дня територіальної оборони України військовослужбовці ТРО були нагороджені  Почесними грамотами  Болградської РВА, Болградської районної та міської ради, а також грамотами військової частини А7350.

Яскраву концертну програму представили перед присутніми артисти групи «Нептун» центру військово-музичного мистецтва ВМС ЗСУ.