1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: А ВИ...

НОВИНИ ГРОМАД: А ВИ ВСТИГЛИ ОТРИМАТИ НОВИЙ СМІТТЄВИЙ КОНТЕЙНЕР? Є ПІДСТАВИ ПОКВАПИТИСЯ

Ми вже писали про те, що наприкінці вересня за рахунок коштів бюджету було придбано необхідну кількість контейнерів для сміття виробництва Німеччини, видача яких уже почалася населених пунктах Болградської громади. І досить активно, незважаючи на те, що перевагу на їх отримання насамперед мають ті громадяни, які уклали з КП «Горводоканал» договір на вивіз сміття та не мають заборгованості перед підприємством за надання цієї послуги.
Така умова була поставлена Болградським міським головою Сергієм Димитрієвим з метою дисциплінувати населення до дотримання не лише договірних зобов’язань із підприємством, а й до елементарного порядку на вулицях громади.
«Це дало результат. Як тільки контейнери прибули до села, багато наших боржників вирішили розрахуватися і навіть уклали договір на вивіз сміття. Серед них й підприємці. А натомість отримали контейнер», – поділилася староста села Виноградівка Болградської громади Ольга Наумова.
Загалом, боржники мають вагому підставу заплатити за рахунками, а також – укласти, нарешті, договір з КП «Горводоканал» на вивіз сміття, щоб встигнути БЕЗКОШТОВНО отримати індивідуальний сміттєвий контейнер. Оскільки їх кількість обмежена, а наступну закупівлю за нинішніх умов спрогнозувати складно.
Прозорі взаємини з комунальним підприємством – запорука чистоти усієї громади, де живемо ми і де ростимо своїх дітей, а також справедливо до тих мешканців, які добросовісно платять за цю послугу.

За інформацією Болградської міської ради