1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ РАЙОНУ: МИ МОЖЕМО...

НОВИНИ РАЙОНУ: МИ МОЖЕМО І ПОВИННІ ДОПОМОГТИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

Минула апаратна нарада при Болградському міському голові завершилася тим, що слово взяла спеціаліст відділу містобудування та архітектури, будівництва, ЖКГ та державного архітектурно-будівельного контролю Болградської міської ради Оксана Кілафли.
«Я від щирого серця висловлюю подяку колегам, старостам громади, які внесли свій внесок у придбання основи під майбутні маскувальні сітки для наших захисників. Завдяки зібраним коштам, а це 10 000 гривень, нам вдалося замість запланованих 56 метрів закупити 77 метрів основи, яка піде на виготовлення зимової масксітки», – зазначила вона.
У свою чергу, Болградський міський голова, Сергій Димитрієв, звернувся до присутніх на засіданні керівників структурних підрозділів та старост з проханням про подальше сприяння у постачанні матеріалу для плетіння сіток.
«Це може бути будь-який матеріал, будь-якого кольору, крім синього та червоного. Ми можемо і маємо допомогти нашим бійцям, яким сьогодні доводиться дуже непросто у боротьбі за мир та свободу нашої країни», – сказав Сергій Димитрієв.

За інформацією Болградської міської ради