1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

14 жовтня – День захисників і захисниць України

Шановні захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу!

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, ми відзначаємо ще й День захисників і захисниць України.

Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю.

У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу землю від російського агресора. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

Сьогодні ми низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих героїв та не забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Шановні захисники та захисниці Вітчизни Болградського району! Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Україні!
Слава її захисникам!
Все буде Україна!

Голова
начальник Болградської
райдержадміністрації Геннадій БАМБУРА