1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Якою б мовою не звучало слово «вчитель», скрізь воно вимовляється з великою пошаною і повагою. В світі є багато важливих професій, але від професії вчителя залежить майбутнє країни, бо саме педагог щоденно формує свідомість людини та суспільство майбутнього, навчає жити, мислити, любити рідну землю. Вчитель закладає в дитині ті моральні й духовні якості, з якими вона йде в подальше  життя.

Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця та скарби своїх знань.

Низькій вам уклін вам за ваш професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи, за вашу самовідданість і багатство душі! Хай ваше життя завжди наповнюється любов’ю й повагою ваших учнів! Бажаю вам міцного здоров’я, щирої радості, благословенних днів, миру, творчої наснаги і нових педагогічних звершень!

Начальник

Голова Болградської                                                            

райдержадміністрації                                                                               Геннадій БАМБУРА