1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ...

У БОЛГРАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ ЮРІЄМ БОНДАРЕНКО

Сьогодні, місто Болград  віддав останню шану солдату Бондаренко Юрію Андрійовичу, котрий поліг у бою із російськими загарбниками в Херсонській області.

Юрію було 33 роки. Він був призваний на військову службу по мобілізації у березні цього року та був кулеметником стрілецького відділення військової частини А0666.

30 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в Херсонській області солдат Юрій Бондаренко загинув внаслідок множинних осколкових поранень.

Церемонія прощання з Героєм відбулась  у залі прощання ритуальних послуг м. Болград.

Віддати свою шану та повагу захиснику Вітчизни зібралися близькі, рідні, побратими покійного,  керівництво району та Болградської громади.

У заході взяв участь начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура.

«На превеликий жаль, ця клята війна вбиває найкращих дітей нашого народу, тих чиє життя здавалося б ще попереду, тих хто міг би принести надто багато корисного для своєї держави. Він боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини… Ціною життя він виборював право нашої нації бути вільними» – зазначив начальник Болградської РВА у своїй промові.

В останню путь провели Юрія Бондаренко з усіма військовими почестями. Поховали Героя на Болградському міському кладовище.

Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Юрія.

 Низький уклін нашому воїну-захиснику! Царство небесне та вічна пам’ять Герою!

Герої не вмирають! Слава Україні!